Lávaköves masszázs

 

A forró kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban ismerték. A kézzel történő masszírozás után különböző méretű meleg lávakövekkel masszírozom át a testet.

Az energiaközpontokra helyezett kövek feltöltik a szervezetet, harmonizálják a test és a lélek kapcsolatát, elűzik a nyomasztó gondolatokat és feszítő érzelmeket, ami teljes nyugalmat és pihenést biztosít.

A lélek a kövek fokozatos energiakibocsátása miatt meditatív állapotba kerül, utazásra indul a harmónia világába. Megtapasztal egy másik dimenziót, ahol eltűnnek a fájdalmak és a feszültségek. Valódi testi-lelki élmény: ellazít, pihentet, javítja közérzetet, kiváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizál.

Az összes pozitív élettani hatással rendelkezik, mint a többi masszázsfajta, mindazonáltal a meleg kövek használata felerősíti ezeket. Az idegrendszerre, az izomzatra, az ízületekre, és a keringésre gyakorolt hatása páratlan. A lassú mozdulatok gondoskodó érzést biztosítanak, az olajok és a meleg kövek pedig teljes ellazulást, feltöltődést adnak.

 

Élettani hatásai:

átmelegíti a testet

segít az izmok ellazításában

enyhíti az izomfájdalmakat

erősíti a kötőszöveteket

javítja a keringést

stresszoldó

 

Ellenjavallatok: nem beállított magas vérnyomás,  daganatos  megbetegedések, bőrbetegségek, akut gyulladásos betegségek, fertőző, lázas állapotok.