Tartásjavítás, kimozgatás

Miért, mikor érdemes alkalmazni?

Napjainkra a helytelen tartás sajnos igen elterjedt. A fej folyamatos lehajtása, előredöntése abnormális pozícióba kényszeríti a nyakat, amitől az izmok megkeményednek, a csigolyák elmozdulhatnak, összecsúszhatnak. 

Ez számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, pl: idegbecsípődés, porckorong sérv, nyak-, hátfájás, fejfájás okozója.

Hogyan zajlik a kezelés? 

Masszázzsal  felmérem az izmok, ízületek állapotát, lazítom, bemelegítem azokat, a páciens ellazul. A kimozgatás az izomzatra és az ízületekre hat, a panasz okát szünteti meg: visszaáll a rend, ami beindítja a szervezet öngyógyító folyamatát. Gyors, kis mozdulatokról van szó, amik helyreigazítják a gerincet, az ízületeket, és nem fájnak. Mindez elősegíti a szimmetrikus testtartás visszaállítását, az izomzat, idegrendszer ellazulását a nyirokrendszer serkentésével együtt.  A kezelés utáni érzés olyan, mintha beolajozták volna az ízületeket, sokkal könnyebb a mozgás.

Hatékony gyógymód

nyak-, derék- és hátfájás

keresztcsont elmozdulások

fejfájás

kéz és lábzsibbadás ellen

 

Ellenjavallatok: nem beállított magas vérnyomás, daganatos  megbetegedések, bőrbetegségek,  akut gyulladásos betegségek, fertőző, lázas állapotok.